EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam kaffa koffie
 • winkelen amsterdam kaffa koffie
 • winkelen amsterdam kaffa koffie
 • winkelen amsterdam kaffa koffie
 • winkelen amsterdam kaffa koffie
  Assortiment
  Kaffa is misschien wel een van de meest exclusieve koffiewinkels van Amsterdam! Een specialist in pure Ethiopische koffie, en niet zonder reden: Ethiopische koffie wordt wereldwijd aangemerkt als dé kwaliteitskoffie. Bent u naast koffieliefhebber ook gek op thee, of geeft u zelfs de voorkeur aan thee boven koffie? Dan biedt Kaffa ook een mooie selectie heerlijke theesoorten uit diverse landen.

  Kenmerken
  Kaffa levert uitsluitend single origine koffies, en geen melanges. De koffie is daarom voller, ronder en kwalitatief beter van smaak. Verder kopen wij slechts in beperkte hoeveelheden in. U kunt bij Kaffa dus altijd rekenen op vers gebrande koffie!

  Achtergrond
  Kaffa’s koffiesoorten zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd door Marcos Desta, eigenaar/oprichter van Kaffa. ‘Ik ben opgegroeid in Ethiopië, waar de koffieplant zijn oorsprong heeft. Mijn ouderlijk huis werd omringd door koffiestruiken. Ik weet van kinds af aan al veel van Ethiopische koffiebonen, en heb er na mijn vestiging in Nederland mijn beroep van gemaakt. Ik ben erg blij dat ik inmiddels al veel mensen tot mijn vaste klantenkring mag rekenen, waaronder zowel fijnproevers als ‘gewone’ koffieliefhebbers. En sinds enige tijd leveren we ook aan bedrijven, café’s en restaurants’.

  Bijzonderheden
  In de winkel verkopen ze niet alleen koffie en thee maar kunt u ook terecht voor mooie cadeaus uit Ethiopië. Van handgeweven linnen tot stoelen, van traditionele Ethiopische muziek tot eigentijds vormgegeven servies.

  Merken
  Koffiesoorten: Yergacheffe, Harar, Kaffa en Sidamo.
  Thee: Naast bekende theesoorten ook Ethiopische kruidenthee en Addisthee.