EnglishNederlands

Kiekeboek Kinderboekwinkel
Haarlem, Centrum

 • winkelen haarlem kiekeboek
 • winkelen haarlem kiekeboek
 • winkelen haarlem kiekeboek
 • winkelen haarlem kiekeboek
 • winkelen haarlem kiekeboek
  Assortiment
  In 34 jaar is deze kinderboekwinkel bekend geworden als een breed gewaardeerde speciaalzaak. De medewerkers zijn zeer professioneel en behulpzaam: ze kennen de inhoud van élk boek. Je kunt hier terecht voor alle soorten kinderboeken en aanverwante artikelen, of het nu gaat om liedjes op CD, luisterboeken of knuffels. Denk bijvoorbeeld aan baby- en prentenboeken, voorleesboeken, sprookjesboeken, kinderbijbels, kindergedichten, jeugdromans, Engelse kinderboeken en boeken voor young adults. Daarnaast informatieve boeken over talloze onderwerpen. Kortom, de doelgroep is bijzonder breed, van baby’s tot peuters tot 15-plussers.

  Kenmerken
  In de winkel komen klanten die over het algemeen meer bewust bezig zijn met het nut en het plezier van voorlezen/lezen, en daarbij oog hebben voor kwaliteit. Doe gerust een beroep op de medewerkers; ze zijn zeer vakkundig en altijd bereid je met een advies te helpen bij een keuze.

  Sfeer
  Dit is de enige kinderboekwinkel in Haarlem e.o. De presentatie van ruim 5000 titels is overzichtelijk en de sfeer klantvriendelijk. De winkel ligt in een straat met uitsluitend speciaalzaken, en is met alle vervoermiddelen goed bereikbaar.