EnglishNederlands
 • winkelen leeuwarden kijk kijk
 • winkelen leeuwarden kijk kijk
  Assortiment
  Kijk Kijk is een knusse boetiek met leuke en betaalbare dameskleding en kleurige accessoires in een van de leukste straatjes van Leeuwarden. De winkel richt zich op de moderne vrouw van nu. Hoe langer je hier rondkijkt, des te meer dingen je ziet die je wilt hebben! Van kleding tot kleurrijke en aparte accessoires zoals tassen, sjaals, sieraden, horloges, riemen en ringen.

  Kenmerken
  De merken die je hier vindt, worden nergens anders verkocht. Je loopt dus niet snel het risico dat je zus of vriendin er al in rondloopt! Het belangrijkste is dat alle artikelen niet alleen leuk en hip, maar vooral betaalbaar zijn. Of je nu maatje 36 of 48 hebt, ook voor jou hangt er vast wel iets tussen. Kijk Kijk is ook een van de enige winkels in Leeuwarden met een groot aanbod van de populaire Oozoo horloges en de bijzondere STAMP horloges.

  Sfeer
  De winkel is overzichtelijk ingedeeld. De sfeer is knus, sfeervol en modern.

  Bijzonderheden
  De Kleine Kerkstraat is een van de oudste straatjes van Leeuwarden: sfeervol, eigen en gezellig. Het is er dan ook altijd gezellig druk, en er wordt veel georganiseerd door de winkeliers!

  Merken
  Enjoy, Elvira, Bleu seven, YaYa, Gafair, Oozo, Stamps