EnglishNederlands

Kleine HeldeN
Haarlem, Centrum

 • winkelen haarlem kleine helden
 • winkelen haarlem kleine helden
  Assortiment
  Toekomstige papa’s en mama’s vinden bij Kleine heldeN allerlei leuke en praktische spulletjes voor de baby. Van hippe kinderwagens en draagzakken tot essentiële verzorging en geinige kinderboekjes. Maar ook kleding (voor zowel mama als baby), meubeltjes voor in huis, speelgoed, beddengoed, voedingskleding, slofjes en schoentjes. Maar dat is lang niet alles, want het assortiment van Kleine heldeN is nog veel uitgebreider. Met recht een echte babyspeciaalzaak dus en daarom is het niet gek dat Kleine heldeN bekend staat om alleen het állerbeste.

  Kenmerken
  Vooral de ouders die kwaliteit waarderen en voor hun kids hetzelfde wensen, vinden de collectie van Kleine heldeN fijn. Op het gebied van kleding is vooral de voedingskleding (kleding voor tijdens de borstvoeding) en kinderkleding van de merken Bengh en Borz heel populair.

  Sfeer
  Er hangt een relaxte, gezellige sfeer in de winkel. De uitstraling lijkt exclusief, maar is daarentegen heel toegankelijk. Het kleurrijke assortiment maakt de winkel vrolijk en aantrekkelijk. Men geniet ervan om rond te kijken.

  Merken
  Noppies, Vida Vita, Boob, Bengh, Borz, Imps & Elfs, KikKid, Petit Bateau, CKS, Vingino, Z8, Claesens, Feetje, Petit Louie.