EnglishNederlands
 • winkelen bergen op zoom kolder
 • winkelen bergen op zoom kolder
 • winkelen bergen op zoom kolder
 • winkelen bergen op zoom kolder
 • winkelen bergen op zoom kolder
  Assortiment
  Kolder is een aanrader als je op zoek bent naar bijzondere kleding, zowel nieuw als tweedehands. Kruip in de tijdmachine terug naar de jaren ’50, ’60, ’70, ’80 en ’90 en de vele accessoires uit die vervlogen tijden. Denk aan bijzondere sieraden, opvallende brillen, aparte hoeden, kekke bretels en nog veel meer. Ben je op zoek naar een galajurk? Kolder heeft het gehele jaar door mooie en aparte galakleding van kleine maten tot maat 54. Het is dan ook een winkel waar je heerlijk kunt snuffelen. Kleding kan ook gehuurd worden. Er zijn echter geen kabouterpakken te huur of pakken voor Sint en Piet.

  Kenmerken
  Je kunt hier heerlijk rondsnuffelen tussen de galakleding, tweedehands kleding en vintage kleding: het is eigenlijk net een kleine schatkamer vol verborgen schatten. Ook kinderen vinden het prachtig om de vele sieraden, kroontjes en prinsessenjurken te zien. Alles is er te vinden, en desnoods gaat men speciaal voor jou op zoek naar dat ene speciale item. Je kunt hier ook adviezen krijgen over de aankleding voor toneelproducties bijvoorbeeld. Men is echt van alle markten thuis als het gaat om kleding en accessoires.

  Sfeer
  De sfeer bij Kolder is fijn en knus. Zij geven je liever een eerlijk advies dan je naar huis te sturen met iets wat niet goed voelt. Ze helpen je graag met originele ideeën voor bijvoorbeeld themafeesten,en kleden je zo aan dat je je daarin ook prettig voelt. De sfeer is dus bovendien open en eerlijk.

  Bijzonderheden
  Ook glitterpakken voor bijvoorbeeld smartlappenkoren of toepasselijke kleding voor allerlei themafeesten kun je hier vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken! Studenten kunnen hier terecht voor hun smoking of rokkostuum. Fijn is dat de galakleding het hele jaar door wordt verkocht. Ideaal als je een speciale gelegenheid hebt. Kolder ligt vlakbij een parkeerplein, aan de rand van het centrum. Toch is het mooie beurspleintje en het prachtige Markiezenhof heel vlakbij.

  Merken
  Kolder heeft geen speciale merken: het is veelal aparte kleding (geen of weinig casual kleding) maar wel veel bijpassende gave tassen, schoenen, laarzen en andere unieke accessoires.