EnglishNederlands

leesLETTERS
Dordrecht, Centrum

 • winkelen dordrecht leesletters
 • winkelen dordrecht leesletters
 • winkelen dordrecht leesletters
 • winkelen dordrecht leesletters
 • winkelen dordrecht leesletters
  Assortiment
  Deze winkel verkoopt letterlijk alles wat met letters en lezen te maken heeft. Je kunt het werkelijk zo gek niet bedenken! Om maar iets te noemen: letter- en taalspelletjes, leeslampen, ex-librissen, postcards met ‘lezen’ als onderwerp, leeshulpmiddelen, ABC-boeken, makkelijk te lezen boeken, decoratieve letters, leesbrillen en nog veel meer lettergerelateerde artikelen.

  Kenmerken
  leesLETTERS is uniek in zijn soort. Het is tevens een webwinkel en bovendien worden er buiten de reguliere openingstijden workshops gegeven. Het publiek bestaat o.a. uit leesliefhebbers, leden van leesclubs, logopedisten, ouders van dyslectische kinderen en docenten uit het taal- en leesonderwijs.

  Sfeer
  Er heerst een uiterst persoonlijke sfeer die enerzijds huiselijk aandoet en anderzijds de uitstraling heeft van een museumwinkel. De ligging in een prachtig straatje in de oude binnenstad draagt natuurlijk ook bij aan het bijzondere gevoel dat je in deze winkel krijgt.

  Bijzonderheden
  Een speciale winkel die aandacht besteedt aan laaggeletterdheid, dyslexie en hulpmiddelen bij het leren lezen. Er is een enorme betrokkenheid bij leesproblematiek en deskundigheid over dit onderwerp, in combinatie met een ruim aanbod aan leesplezier.

  Merken
  Naast educatieve producten van diverse merken en uitgeverijen: o.a. That company called if, Wild & Wolf, Magnetic Poetry, Pepin Press, Bekking & Blitz, Janod, Remember, Alpha Art en Easy reader klikbril.