EnglishNederlands

Lingerie van 't Eiland
Arnhem, Het Stegenkwartier

 • winkelen arnhem lingerie van t eiland
 • winkelen arnhem lingerie van t eiland
 • winkelen arnhem lingerie van t eiland
 • winkelen arnhem lingerie van t eiland
 • winkelen arnhem lingerie van t eiland
  Assortiment
  In deze winkel kun je terecht voor een uitgebreide collectie luxe lingerie en bad- en nachtmode. Je vindt er een grote variatie aan badmode en nachtmodeaccessoires om eindeloos te combineren. Lingerie voor bruidjes, voor de praktische zakelijke vrouw of juist een romantische stemming. Het is er volop!

  Kenmerken
  Ze noemen zichzelf het kleinste lingeriewinkeltje van Arnhem met de grootste merken. En dat is niet overdreven, want ze hebben inderdaad een ruim aanbod van diverse bekende merken. Bovendien kun je hier altijd rekenen op een vakkundig en eerlijk advies. Het personeel heeft veel affiniteit met het product en ze luisteren goed naar je wensen en eisen. Zo loop je altijd naar buiten met lingerie of badmode die perfect bij je past.

  Sfeer
  De zaak heeft een professionele en ingetogen uitstraling. De vrouwelijke ambiance zorgt ervoor dat je je hier meteen op je gemak voelt.

  Achtergrond
  Op deze locatie wordt al 15 jaar lingerie verkocht. De eigenaresse besloot deze traditie voort te zetten.

  Merken
  Lingerie: Andres Sarda, Antigel bruidslingerie, Calida, Chantal Thomass, Chantelle, Empreinte, Implicite, Lejaby Elixer, Lejaby Elixer, Lise Charmel, Marie-Jo, Marie-Jo LÁventure, Pleasure State outlet, Prima Donna Twist, Secret d'Eva, Simone Perele, Wacoal shape wear.- Badmode: Beachlife, Empreinte, Gottex, Je Suis, Pain de Sucre, Prima Donna, Seafolly.- Nachtmode: Marjolaine, TaTa.