EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam look out
 • winkelen amsterdam look out
 • winkelen amsterdam look out
 • winkelen amsterdam look out
 • winkelen amsterdam look out
  Assortiment
  Kleding voor vrouwen, onder meer: shirts, jassen, broeken, truien, rokken, jurken en accessoires. In het aanbod staan kwaliteit en originaliteit centraal. Het merendeel van het aanbod is te omschrijven als gedurfd en kleurrijk met prachtige prints en hoge kwaliteit stoffen.

  Kenmerken
  Typerend is de geheel eigen stijl, de combinatie van (veelal speciale) stoffen en artikelen van verschillende merken die goed bij elkaar passen. 

  Sfeer
  Gezellig, authentieke pandje op de hoek met veel etalages. In de winkel (en de etalages) zorgen ze regelmatig voor afwisseling waardoor er steeds nieuwe inspiratie te vinden is. De mensen die er werken hebben de nodige ervaring en vinden het leuk om mensen goed te adviseren..

  Achtergrond
  De winkel is in 1972 opgezet door de moeder van de huidige eigenaresse. De klantenkring kent een grote verscheidenheid. Nu kun je na vijfenveertig jaar gerust zeggen dat Look Out een van de meest originele, kleurrijke en creatieve multi-brand winkels van Amsterdam is.

  Merken
  Annemie Verbeke, Vanessa Bruno Athé, Pomandere, Just in Case, Maliparmi, Paul Smith, Transit, Zenggi, Fuzzi, Majestic, Missoni, Roberto Collina, Catherine Andre, Cotrofigura, Hellen van Berkel, Moma, Numéro 10, Von Euserdorff.