EnglishNederlands

M. Heijkoop ”de Goudsmid”
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg

 • winkelen rotterdam m heijkoop de goudsmid
 • winkelen rotterdam m heijkoop de goudsmid
  Assortiment
  Goudsmid Rinus Heijkoop ontwerpt, vervaardigt, bewerkt en vermaakt sieraden van edele metalen. Met en zonder diamant of edelstenen. De winkel bestaat voornamelijk uit zijn eigen, indrukwekkende, collectie maar u kunt er ook terecht voor de bekende merken.

  Kenmerken
  Wat de ogen van Rinus Heijkoop zien, dat maken zijn handen van goud. Daar komt het kortweg op neer. Dat kan de kop van uw bouvier zijn, maar ook het logo van uw bedrijf. Rechtdoorzee en zonder omhaal, zo is de goudsmid en zo werkt hij. Wat overigens verrassend fijnzinnige vormgeving op kan leveren.

  Sfeer
  De Goudsmid huist in het smalste winkelpand van Rotterdam. Je stapt er binnen in een bonte wereld van goud. Een rustieke en gezellige omgeving, waar je altijd vriendelijk wordt geholpen. Maar ongedwongen rondkijken kan ook.

  Achtergrond
  Rinus Heijkoop is een ambachtelijke goudsmid, diamantair en edelsmid en zit al meer dan veertig jaar in het vak. Een ambacht dat hem nog steeds prima bevalt. “Mijn hobby is mijn beroep,” zegt de ras-Rotterdammer zelf. En dat is te merken.