EnglishNederlands

MerX Praktijk voor Huidverzorging
Den Haag, Frederikstraat

 • winkelen den haag merx praktijk voor huidverzorging
 • winkelen den haag merx praktijk voor huidverzorging
  Assortiment
  In de winkel van MerX vind je verschillende huidverzorgingsproducten en make-up. Daarnaast zijn er twee behandelcabines waar je terecht kunt voor laserontharing, de behandeling van couperose en microdermabrasie-, ultra geluid- en zuurstofbehandelingen.

  Kenmerken
  De behandelpraktijk richt zich voornamelijk op huidverbetering en anti-ageing. De behandelingen en de producten zijn perfect op elkaar afgestemd. MerX kenmerkt zich door de professionele aanpak en de privacy die gecreëerd wordt door de aparte behandelcabines. Bij het gediplomeerde personeel voel je je meteen in goede handen.

  Sfeer
  In de zaak hangt een rustige, prettige en ontspannen sfeer. Je voelt je er meteen op je gemak en door de aparte behandelcabines krijg je tijdens je behandeling voldoende privacy.

  Bijzonderheden
  Vooraf aan de eerste behandeling vindt een kennismakingsgesprek plaats. Tevens wordt de kwaliteit van de huid opgemeten. Op deze manier krijg je een goed inzicht in de conditie van je eigen huid. Op basis van dit gesprek en de resultaten van de metingen wordt een plan van aanpak gemaakt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

  Merken
  !QMS, Matis Paris, A.N.S, Ägyptos, Horst Kirchberger make-up.