EnglishNederlands
 • winkelen haarlem moise
 • winkelen haarlem moise
  Assortiment
  Moise verkoopt prachtige dameskleding van hippe merken als onder andere Humanoid, Lala Berlin, Stella Nova, Lolly’s Laundry en Ivana Helsinki. De merken kenmerken zich door mooie materialen en uniek ontwerp. Naast kleding bestaat het assortiment van Moise uit trendy schoenen, mooie tassen, prachtige sieraden en heerlijke beauty producten om jezelf van top tot teen mee te verwennen.

  Kenmerken
  De winkel streeft ernaar merken in te voeren die niet in Haarlem en soms zelfs helemaal niet in Nederland te koop zijn. Vooral de Malin & Goetz verzorgingslijn is erg in trek. Voorheen was deze alleen in Rotterdam en Amsterdam te koop, maar nu is deze ook te koop bij Moise in Haarlem. In de V.S. vind je Malin & Goetz bij Barneys New York en Neiman Marcus. De vrouwen die Moise vaak bezoeken, zijn veelal jonge, eigenzinnige vrouwen die wat anders durven. Daarnaast bezoeken ook oudere vrouwen met een eigen stijl de winkel graag. Qua merken doet het Nederlandse merk Humanoid het heel goed. Het Zweedse Fifth Avenue Shoerepair is ook fantastisch. En er is meer talent uit Nederland: de tassen van Ellen Truijen zijn een must voor de modebewuste vrouw.

  Sfeer
  De Warmoesstraat is een van de mooiste straatjes van Haarlem. De uitstraling van dit straatje is bijzonder en de diversiteit van de winkels is groot. De sfeer van de winkel is vrouwelijk , doch stoer. Sereen en modern. Het pand waar de winkel zich in bevind is uniek, met een mooie stadstuin en veel daglicht.

  Merken
  Humanoid, Lala Berlin, Fifth Avenue Shoerepair, Stella Nova, Lovemilla, Hope, Lolly's Laundry, Yarn Unit, Rabens Saloner, Ivana Helsinki, Gag & Lou Jewelry, Betsy & Iya Jewelry, tassen van Ellen Truijen.