EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam montie
 • winkelen rotterdam montie
  Assortiment
  Bij Montie en de avondkapper staat een zorgvuldig ontwerp van uw kapsel op de eerste plaats. Knippen en kleuren zijn de specialiteiten van de zaak, die ook ’s avonds geopend is. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke en gezonde produkten zoals Lavera, Logona, Calmare, maar ook Tigi en Fudge.

  Kenmerken
  De kapperszaak ligt op het kruispunt van cultureel Rotterdam, waar de Binnenweg (op de hoek de kunstuitleen) samenkomt met de Gouvernestraat (Filmhuis, Theater en moderne muzieklocatie Lantaren/Venster). De eigenaars Montie en Marjan zijn dan ook net als hun klanten cultureel geïnteresseerd. U zult naast de reguliere kappersbladen de Volkskrant en de Groene Amsterdammer op tafel zien liggen.

  Sfeer
  De kleinschalige kapperszaak heeft een mooie vormgeving die sterk aan een huiskamer doet denken. Dit wordt nog verder versterkt door de jazz, klassieke- of wereldmuziek die u op de achtergrond zult horen.

  Bijzonderheden
  De kern van het bedrijf wordt gevormd door Montie en Marjan die de zaak vormgeven en altijd aanwezig zijn. Er is geen verloop van personeel waardoor u altijd door uw favoriete kapper geknipt zult worden. Bijzonder is tevens dat de zaak ook een aantal avonden geopend is, waardoor u zich na het werk of voor het uitgaan kunt laten knippen.

  Merken
  Logona, Lavera, Oliebe, Calmare, Wella, l'oreal, Fudge, Tigi.