EnglishNederlands
 • winkelen den haag niconico
 • winkelen den haag niconico
  Assortiment
  Een heel modieus en breed assortiment kinderschoenen, in de maten 17 t/m 41, met een bijpassende kledingcollectie, van Start-rite tot Pom d'Api en van Andrea Montelpare tot Naturino. Bovendien vind je er een klein assortiment schoenen en mode voor volwassenen.

  Kenmerken
  Bij NicoNico kun je terecht voor alle soorten kinderschoenen voor elke gelegenheid, zoals laarzen, sandalen, gympen, babyschoentjes, slofjes en kaplaarzen. Je wordt altijd vriendelijke en deskundig bijgestaan in je zoektocht naar de juiste schoen voor je zoon, dochter, neefje, nichtje of kleinkind.

  Sfeer
  De winkel heeft een gezellige en warme uitstraling, waar je op je gemak rond kunt kijken. De enorme keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat je hier altijd zult slagen. En mocht je er zelf even niet uitkomen dan staat er altijd iemand klaar om een vakkundig advies te geven.

  Achtergrond
  Omdat er in die tijd nog geen kinderschoenenwinkel was met zo’n uitgebreide collectie, besloten Nicole van Suylen en Stef Bos die winkel in 1993 zelf op te zetten. De naam NicoNico komt van Nicole en Nicolaas, hun jongste zoon.

  Bijzonderheden
  Naast de standaard kinderschoenen voor dagelijks gebruik, vind je er ook een ruime collectie schoenen voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften. En speciaal voor kinderen op internationale scholen, die een schooluniform dragen, zijn er schoolschoenen.

  Merken
  Andrea Montelpare, Bensimon, Gallucci, Rondinella, Pom d'Api, Start-rite, Converse, Tony Mora, Ugg, Naturino, Bikkemberg, Quick, American Outfitters, Essentiel, Joe Black, Odd Molly, Simonetta, Rosemunde, Levi's.