EnglishNederlands
 • winkelen den haag omara
 • winkelen den haag omara
  Assortiment
  Dit lieve kleine winkeltje aan de populaire Haagse Denneweg heeft een aantal verrassende en vernieuwende merken dameskleding, bijoux en accessoires. Je vindt hier kleding van de hippe merken Glamorous en My Brand.

  Kenmerken
  O’Mara is gelukkig niet een van die standaard winkels, maar juist verrassend en vernieuwend. De collectie heeft duidelijk een eigen karakter en stijl, gericht op vrouwen die van het leven houden, durven genieten en er mooi en vrouwelijk uit willen zien.

  Sfeer
  Bij O’Mara is de sfeer gezellig, ongedwongen en huiselijk. Je kunt hier op je gemak even rondkijken en je keuze maken uit de originele collectie. De Denneweg is een ouderwets gezellige en bruisende straat, waar je veel aparte winkels vindt.

  Bijzonderheden
  O’Mara heeft een trendy collectie dameskleding en accessoires. Voor vrouwelijke, stoere en eigenzinnige vrouwen met hun eigen stijl. Hier worden ook de sieraden merken Mippies en Mi Moneda verkocht wat nu helemaal hot is bij verschillende bekende nederlanders.

  Merken
  MbyM, Glamorous, Ibana Rouge, Cha, Lipsy London, Rinascimento, Triwa watches, de trendy t-shirtjes van My Brand, Miss Me Jeans en nog veel meer.