EnglishNederlands

People's Avenue
Haarlem, Centrum

 • winkelen haarlem infact wear
 • winkelen haarlem infact wear
 • winkelen haarlem infact wear
 • winkelen haarlem infact wear
 • winkelen haarlem infact wear
  Assortiment
  Ondanks de chique uitstraling is deze eigentijdse dames- en herenkledingzaak voor iedere beurs interessant. Eerlijker dan hier kun je niet winkelen! Peoples Avenue is een Nederlands merk waar we trots op mogen zijn. Alle kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt fair-trade geproduceerd. De heren kopen hier polo’s en rugby’s, t-shirts en warme hoody’s. Voor de dames zijn er basic t-shirts in mooie kleuren, alsmede leuke vestjes, jurkjes en tuniekjes. Bestsellers zijn de herenpolo’s en de Marilyn jurkjes voor de vrouw.

  Kenmerken
  Ondanks dat biologische fair-trade kleding normaal gesproken nogal kostbaar is, zijn ze in staat gebleken de prijzen laag te houden. Het verhaal achter de kleding wordt met liefde aan de klant verteld. Eerlijke handel, mooie kleding en een beter leven! Het biologisch gekweekte katoen komt uit India en de werknemers van de fabriek krijgen drie maal zoveel betaald als in een gemiddelde fair-trade fabriek. Kijk voor meer informatie en mooie verhalen op de website!

  Sfeer
  Open en ongedwongen met een duidelijke missie om over de achtergrond van het label te vertellen. Hierdoor komt er een bewust publiek op deze winkel af. Mensen die voor echt gaan!

  Merken
  INFACT 100% organic cotton.