EnglishNederlands

Pompon Bloemenwinkel
Amsterdam, Jordaan

 • winkelen amsterdam pompon
 • winkelen amsterdam pompon
  Assortiment
  Pompon is uitgeroepen tot beste bloemenwinkel van Amsterdam in de PS Bijlage van het Parool. Je vindt hier dan ook bijzondere bloemen en originele boeketten, puur en ongekunsteld, met een geheel eigen stijl. De boeketten ademen de sfeer zoals op de doeken van de oude meesters uit de 17e eeuw. Ben je op zoek naar iets speciaals en niet alledaags, dan ben je hier aan het goede adres.

  Kenmerken
  Pompon staat bekend om de handgebonden veldboeketten, met de duidelijke eigen signatuur. De bloemen én persoonlijke aandacht staan centraal. Pompon verkoopt bloemen van oudsher per stuk, en het is een speciaalzaak pur sang. De winkel is dan ook al ruim 40 jaar een begrip in Amsterdam en met name de Jordaan. Maar vanuit het hele land weet men Pompon te vinden, en Pompon levert op elke gewenste locatie indien nodig. Daarnaast vind je bij Pompon ook veel handgemaakt en mondgeblazen glaswerk, unieke vazen en keramieken potten, alsmede tuinmeubelen van het merk Viteo.

  Sfeer
  De etalages van Pompon zijn zeer opvallend en sprekend. In de winkel zie je veel natuurlijke elementen, zodat er veel aandacht is voor de prachtige vazen en potten. De winkel ligt op een uniek kruispunt van de Brouwersgracht en de Prinsengracht, met om de hoek de populaire Noordermarkt. De panden zijn zeer fotogeniek, en zien eruit als een historische ansichtkaart.

  Bijzonderheden
  Je kunt hier ook terecht voor advies op locatie, voor het laten aanlegen van je tuin, exclusieve tuinplanten en bomen alsmede aanleg en de inrichting van je dakterras. Daarnaast verzorgt Pompon ook kleine en grote evenementen op locatie, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt.

  Merken
  Viteo tuinmeubelen.