EnglishNederlands

Quist boeken
Bergen op Zoom, Centrum

 • winkelen bergen op zoom quist boeken
 • winkelen bergen op zoom quist boeken
 • winkelen bergen op zoom quist boeken
 • winkelen bergen op zoom quist boeken
 • winkelen bergen op zoom quist boeken
  Assortiment
  Boekhandel Quist is zo’n heerlijke boekhandel met een bijzondere liefde voor literatuur, kinderboeken en kookboeken. Boekenwurmen en tijdschriftenjunks kunnen hier hun hart ophalen. Deze boekhandel is breed gesorteerd, met alle gangbare tijdschriften, Nederlandse én Engelse boeken, een kleine afdeling Duitse boeken en voordelig geprijsde ramsj-boeken. Kaartje sturen? Ook die kun je bij Quist in alle soorten en stijlen krijgen. Quist heeft ook een selectie cadeauartikelen, klassieke cd’s en een kleine sectie met wereldmuziek en jazz. Leuk is dat je hier ook kunt koffiedrinken of lunchen in het eigen Café Helene met heerlijke zelfgebakken taarten, koekjes en lunch.

  Kenmerken
  Het assortiment wordt met zorg gekozen; alle medewerkers houden van boeken en lezen veel. Men wil je dan ook graag de best mogelijke persoonlijke service bieden en en je graag helpen bij het vinden van het juiste boek. De taartjes, koekjes en andere producten bij Café Helene zijn huisgemaakt. Ze werken er zoveel mogelijk en verstandig met biologische en regioproducten. De website is het verlengstuk van de winkel, de webshop is ook open als de winkel dicht is. Hier vind je persoonlijke leestips van Quist en nog veel meer. En: wat in de webshop voor 20:00 uur besteld is, heb je de volgende dag zonder verzendkosten in huis.

  Sfeer
  Boekhandel Quist is gevestigd in een bijzonder pand; oud en met veel persoonlijkheid. De verschillende verdiepingen en hoeken van het pand nodigen uit om rond te dwalen. De sfeer en inrichting is warm, hartelijk en open. Het café nodigt uit om te blijven hangen, bijvoorbeeld met vrienden die je tegenkomt. Quist is dan ook echt een ontmoetingsplek; het sociale aspect, het uitwisselen van ideeën en gedachten is tenslotte erg leuk.

  Bijzonderheden
  Quist organiseert regelmatig lezingen en andere leuke activiteiten zoals een keer in de maand een Voorleesontbijt, Breicafé, Engelse Leesclub en binnenkort ook een Knutselmiddag voor kinderen en een Spiritueel Praathuis. De Fortuinstraat is een mooie straat met veel leuke zelfstandige winkels. In de buurt vind je goede parkeergelegenheid.

  Merken
  Een kleine greep uit de merken: Libris, Klassieke Zaken, Plint, Moleskine, Paperblanks, Kobo eRreaders. De koffie in het café is van Boot in Baarn (Golden Coffee Box), de thee van de Duitse Teekampagne, Sonnentor kruidenthee uit Oostenrijk, Luscombe biologische limonade uit Devon, biologische Zeeuwse Appelsap van de Ring en de rest van de heerlijke taarten en dergelijke maakt men zelf.