EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam restored
 • winkelen amsterdam restored
  Assortiment
  Op zoek naar unieke trendy accessoires voor je huis of bijzondere kleding? Restored heeft dé neus voor handgemaakte, exclusieve producten op het gebied van mode en interieur. Deze opvallende producten zijn allemaal door enthousiaste jonge ontwerpers gemaakt, en dat levert een bijzonder assortiment op. Kom dus zeker even een kijkje nemen!

  Kenmerken
  Restored is kleinschalig: dankzij het directe contact met gevestigde en upcoming ontwerpers die hier een kans krijgen hun designs onder de aandacht te brengen van een uiteenlopend hip publiek, is het aanbod altijd uniek.

  Sfeer
  De sfeer bij Restored is al net zo origineel als het assortiment: dromerig en steeds weer anders dankzij het wisselende aanbod. De winkel is gezellig en sfeervol, en je ziet telkens weer andere bijzondere artikelen. Het publiek: veel jonge vrouwen tussen de 25 en 35 met een voorliefde voor de laatste trends op het gebied van fashion, design en interieur.

  Bijzonderheden
  Geen tijd of zin om de deur uit te gaan? Restored heeft ook een complete webshop met korte levertijden: www.restored.nl/webshop. De Haarlemmerdijk is een gezellige, afwisselende winkelstraat met leuke aparte winkels. Je vindt hier veel onafhankelijke jonge ondernemers met grote passie voor hun zaak. Het resultaat: heerlijk shoppen voor producten die compleet uniek zijn voor Amsterdam en de rest van Nederland.  Merken
  LEW, Lenneke Wispelweij, Kiboots, Maartje van den Noort, Facehunter, Restored Homemade, This is Who I Am, Roparosa, Neurotica, Sandra Turina, en nog veel meer!