EnglishNederlands

Rinda Refuge
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden rinda refuge
 • winkelen leiden rinda refuge
  Assortiment
  Prachtige accessoires in allerlei kleuren, vormen, soorten, prijzen en maten sieren deze winkel. Een uitgebreider assortiment aan modeaccessoires kun je je bijna niet bedenken. Het is net een snoepwinkel. Sjaals, kettingen, armbanden, oorbellen, tassen; elke vrouw die op zoek is naar iets speciaals bij haar outfit kan hier haar geluk niet op. Kijk ook gerust rond voor een leuk cadeautje.

  Kenmerken
  Het assortiment kenmerkt zich door de combinatie van prijsvriendelijke en wat duurdere producten. Het assortiment is gericht op het midden tot hoog segment. Zo winkelt hier de vrouw met de goede baan of de man die wat meer kan besteden. Je vindt hier de klassieke pashminasjaal uit Kashmir en Mongolië, die in elke kleur te bestellen is. Er zijn ook andere sjaals te koop van prachtige merken uit Frankrijk en Denemarken, zoals Michel le Brun, Erfurt, Stroke en Moonbay. Voor de echte kenners: de winkel verkoopt daarnaast het merk Reminiscence. Er zijn ook veel leuke cadeautjes te vinden in de prijscategorie 15-20 euro, welke het met name goed doen bij studenten.

  Sfeer
  De winkel is gesitueerd in een bijzonder 17e-eeuws pand met een hoog plafond en een karakteristieke uitstraling. De sfeer is warm en gezellig. Laat je adviseren onder het genot van een kopje koffie of een glaasje bubbels. Men is vriendelijk en neemt de tijd voor je. Je kunt gerust met de auto komen; het parkeerterrein is op slechts 3 minuten loopafstand van de winkel. Gelegen in hartje centrum, maar geen doorsnee straat.

  Merken
  Bijoux, Reminiscence, Nature, Zsiska, Zaza, Camps & Camps, Les Cordes, Fiva, Michal Negrin, Ayala Bar, Les Néréides, Bulatti, A&C, Versteegh, Wings, Manouk, ERFURT, Michel le Brun, Frankrijk, Moonbay, Ned, Stroke , Ned, Di Cintura, België en eigen import uit Kashmir en Mongolië.