EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam s zomers
 • winkelen rotterdam s zomers
  Assortiment
  ’s Zomers is geen gewone bloemenzaak. Met de steeds wisselende, unieke collectie aardewerk, borduursels, vintage, design, vazen, geurkaarsen en natuurlijk fabelachtig mooie bloemen en planten, heeft de stijlvolle hoekwinkel meer weg van een mini warenhuis.

  Kenmerken
  Het kloppende hart van de zaak is de bloembinderij waar de meest gedurfde floracreaties ontstaan. Passie, creativiteit en een zeer persoonlijk benadering staan hoog in het vaandel van René Jongeneel en Michael Swier en hun onvolprezen team.

  Sfeer
  Het tjokvolle ’s Zomers is met haar unieke objecten en beeldschone bloemen een schatkamer vol verrassende vondsten en een bron van inspiratie voor wie echt wat anders wil.

  Achtergrond
  Verscholen aan de rand van het centrum en tegen Oost aan ligt de Czaar Peterbuurt.  Een echte Amsterdams gezellige winkelbuurt, met een lokaal karakter. In deze buurt is ook de film Ciske de Rat  opgenomen. Veel van de panden zijn in de film terug te zien. In de Czaar Peter  vind je alleen maar leuke gespecialiseerde winkels en horeca gelegenheden,  geen H&M of Zara, maar zelfstandig ondernemers die juist een ander verhaal willen vertellen. Met de combinatie van verrassend winkelen en het nabijgelegen Scheepvaartmuseum is de Czaar Peter  ‘the new place to be’!

  Merken
  Baobab en Cire Trudon geurkaarsen, de vazen van Domani, Anna Torfs glaswerk, vilten beesten van Hut Up, Frederic Morrel’s geborduurde poefs, sprookjesborden van Nathalie Lete maar ook uitbundige veldboeketten, Franse bio tulpen en volle rijpe tuinrozen maken iedere ‘s Zomers bezoeker hebberig.