EnglishNederlands

Scholma Lingerie en Badmode
Groningen, Zwanestraat - Kromme Elleboog

 • winkelen groningen scholma lingerie en badmode
 • winkelen groningen scholma lingerie en badmode
 • winkelen groningen scholma lingerie en badmode
 • winkelen groningen scholma lingerie en badmode
 • winkelen groningen scholma lingerie en badmode
  Assortiment
  Scholma Lingerie, hét adres in Groningen voor lingerie, badmode en borstprotheses. Scholma laat u stralen als nooit tevoren. Door de juiste lingerie te dragen kunt u de pluspunten benadrukken en de minpunten verbloemen. Wij zijn al meer dan 52 jaar uw speciaalzaak en verkopen lingerie in de maten A t/m H cup. Tevens zijn wij gecertificeerd Mammacare leverancier.

  Lingerie
  Je bent bij Scholma Lingerie aan het juiste adres voor luxe lingerie met een vrouwelijke uitstraling. In onze winkel is een uitgebreide collectie lingerie te bekijken. Onze lingerie die niet alleen mooi is, maar ook goed past bij je figuur, kleding en stijl. Je kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote maten (cup A t/m H). Wij nemen alle tijd om je te adviseren en om de juiste maat te bepalen. Zo helpen we je bij het vinden van de perfecte lingerie voor jou. 

  Badmode
  Of u nu in de zomer of in de winter van de zon gaat genieten, bij Scholma Lingerie en Badmode kunt u het hele jaar terecht voor badmode. We geven u graag advies welk badmode item uw figuur het beste tot zijn recht laat komen. Elk badpak, bikini of tankini kan gecombineerd worden met bijbehorende accessoires zoals pareo’s / omslagdoeken. 

  Bijzonderheden
  Scholma Lingerie heeft een ruim assortiment borstprotheses, hechtprotheses en zwemprotheses op voorraad. De borstprotheses worden gemaakt van siliconen waar een comfortabele, zachte folie omheen zit , wat zorgt voor een prettig draagcomfort. Scholma Lingerie voldoet aan de kwaliteitseisen die door de Stichting Erkenningregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH). Wij mogen als enige in Groningen leveren namens alle zorgverzekeraars borstprotheses.

  Merken
  Chantelle, Marie Jo, Marie Jo L’aventure, Prima Donna, Prima Donna Twist, Mey, Roidal, Rosa Faia, Anita, Amoena en ABC borstprotheses.