EnglishNederlands
 • winkelen zwolle september
 • winkelen zwolle september
 • winkelen zwolle september
 • winkelen zwolle september
 • winkelen zwolle september
  Assortiment
  Deze damesmodezaak verkoopt een prachtige collectie broeken, tops, truitjes, vestjes, jurken, shawls, riemen, tassen en sieraden. Denk daarbij aan merken als o.a. MaliParmi, Blaumax, Deyk, Summum en Alchemist, die bekend staan om hun goede kwaliteit en comfortabele stoffen en dat is... September! Sinds kort wordt ook samengewerkt met edelsmid Maartje Trooster. Er is dan ook tevens een mooie collectie sieraden opgenomen in de winkel.

  Kenmerken
  De materiaalkeuze is bij de inkoop van kleding erg belangrijk. Eigenaresse Linda zorgt ervoor dat alles niet alleen mooi staat, maar ook nog eens zacht aanvoelt. Verder zijn een aantal van de merken bij het grote publiek nog niet bekend en dat is leuk. De stoere, vrolijke vrouw die weet wat ze wil en van details houdt, zal dit assortiment zeker kunnen waarderen.

  Sfeer
  De winkel is gelegen in een straatje achter de grote winkelstraat, wat eigenlijk ideaal is, want je kunt er parkeren en er zit een gezellig pleintje. De winkel zelf straalt een warme sfeer uit. De collectie is overzichtelijk, de ruimte is licht en er staat een mooie, houten toonbank.

  Merken
  MaliParmi, Blaumax, Sylver, broeken van Deyk, Summum, 81 hours, Alchemist, leer van Gipsy, Save the Duck, Bloom, Altea, Anokhi en Transit.