EnglishNederlands

Simon Lévelt
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden simon levelt 1
 • winkelen leiden simon levelt 1
  Assortiment
  Het assortiment van de winkel bestaat voornamelijk uit een ruime hoeveelheid verschillende soorten koffie (25) en thee (120). Daarmee heeft Simon Lévelt Koffie & Thee Speciaalzaak het diepste assortiment van koffie en thee in Nederland en is het onvergelijkbaar met andere winkels in deze business. Ook zijn er verschillende aan koffie en thee gerelateerde producten te koop van hoge kwaliteit zoals espresso-apparatuur, kopjes, glazen, theepotten, geschenkverpakkingen en chocolade.

  Kenmerken
  De winkel kenmerkt zich door zeer deskundig personeel met een grote liefde voor koffie en theeproducten. Koffie en thee trekt mensen tussen de 30 en 65 jaar. Mensen die reizen en overal ter wereld kennis maken met de enorme variëteit aan koffie en thee. Mensen die zich bewust zijn van kwaliteit in combinatie met duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Bij Simon Lévelt zijn ze daarmee aan het juiste adres.

  Sfeer
  Het karakteristieke pand waar schilder Jan Steen nog gewoond heeft is gelegen in het oude historische centrum van Leiden. De winkel is omringd met de betere speciaalzaken te midden van gezellige terrasboten op de grachten. Het is een verzorgde, prachtig gelegen, mooie zaak die heerlijk ruikt bij binnenkomst. 

  Achtergrond
  Als kind uit een ondernemersgezin zit het ondernemen eigenaar Willem Joosten in het bloed. De omgang met mensen en de liefde voor het product zijn de belangrijkste drijfveren voor Joosten om zijn zaak draaiende te houden. Hij draagt zijn uitgebreide kennis graag over om mensen enthousiast te maken en te laten genieten van koffie en thee.

  Bijzonderheden
  Simon Lévelt Koffie & Thee Speciaalzaak heeft aandacht voor duurzaam ondernemen door produkten van Max Havelaar en Eco aan te bieden. Eveneens biedt de winkel een mogelijkheid tot het repareren en onderhouden van espresso-apparatuur.