EnglishNederlands

Simon Lévelt
Haarlem, Centrum

 • winkelen haarlem simon levelt 65
 • winkelen haarlem simon levelt 65
  Assortiment
  Het assortiment koffie- en theespecialiteiten bestaat uit ruim 20 koffie’s en bijna 200 theeën. Simon Lévelt is niet alleen specialist op het gebied van koffie en thee, maar is ook thuis in espressoapparatuur. In de Koffie & Thee speciaalzaak vindt u een uitgebreid assortiment machines van eenvoudige instapmodellen tot compleet uitgeruste topmodellen van gerenommeerde merken als Jura, Isomac, Quickmill, Ascaso (Innova), Gaggia en Saeco. Ook zijn er theepotten en andere cadeaus of relatiegeschenken te koop. Waarvoor u ook komt, Simon Levelt staat voor topkwaliteit!

  Kenmerken
  In de Gierstraat zijn vele specialiteitenwinkels, waar ook Simon Levelt een perfect plaatsje tussen weet te vinden. Wie de specialiteitenwinkel bezoekt ontdekt dat er allerlei variaties te koop zijn die het koffiedrinken tot een speciaal moment maken. Alle koffie’s worden ter plekke in de winkel vers gemalen, afhankelijk van de zetmethode en uw smaak. Ook op het gebied van thee kan u bij Simon Levelt als geen ander terecht. Kom dus gerust eens langs voor een vrijblijvend en vakkundig advies afgestemd op uw persoonlijke smaak, wensen en budget!

  Sfeer
  In de kleine winkel valt als eerste de heerlijke geur van koffiearoma en theegeuren op. Hoe dan ook, alleen even ruiken is al de moeite waard!

  Achtergrond
  In 1817 opende Simon Lévelt in de oude havens van Amsterdam een winkeltje in koloniale waren. Bijna 200 jaar later zijn er 29 vestigingen van de Simon Lévelt Koffie en Thee speciaalzaken in heel Nederland.

  Merken
  koffie en thee uit eigen branderij en theepakkerij. Theepotten van Bredemeijer, espressomachines van Jura, Isomac, Quickmill, Ascaso (Innova), Gaggia en Saeco en nog veel meer!