EnglishNederlands

Stripwinkel Dumpie
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden stripwinkel dumpie
 • winkelen leiden stripwinkel dumpie
  Assortiment
  In de gezellige stripboekenwinkel Dumpie vindt u een uitgebreid assortiment aan nieuwe en tweedehands stripboeken. Ook zijn er veel verschillende aanverwante artikelen te koop zoals beeldjes van Kuifje, Asterix, Betty Boop, Jan Jans en kinderen en verschillende Disney figuren. Daarnaast zijn er in de winkel ook t –shirts en pvc poppetjes van stripfiguren verkrijgbaar.

  Kenmerken
  De winkel is er een voor jong en oud. Iedereen komt er, van professor tot bouwvakker. De boeken staan frontaal gepresenteerd, waardoor het voor u makkelijk is om een keuze te kunnen maken.

  Sfeer
  De winkel is erg overzichtelijk en gezellig. Het is echt een zoekwinkeltje, waarin u uren rond kan neuzen. De winkel ligt aan de Nieuwe Rijn, een straat met een grote diversiteit aan kleine speciaalzaken waar deze winkel dan ook perfect bij past. 

  Achtergrond
  De winkel is de oudste stripboekenwinkel van Leiden. Als absolute liefhebber nam Hans van der Peet de winkel over en is sindsdien zelf eigenaar van de zaak. Hans is zelf een echte verzamelaar van stripboeken en zal u dus in alle gevallen van deskundig advies kunnen voorzien.

  Bijzonderheden
  In de zaak zijn veel cadeauartikelen verkrijgbaar die nergens anders in de stad te vinden zijn. Zo zijn er onder andere bijzondere beeldjes van Leblon, Moulinsart en Parastone te koop.