EnglishNederlands

't Haasje
Amsterdam, Jordaan

 • winkelen amsterdam t haasje
 • winkelen amsterdam t haasje
 • winkelen amsterdam t haasje
 • winkelen amsterdam t haasje
 • winkelen amsterdam t haasje
  Assortiment
  Een grote collectie eigenzinnige dameskleding en bijzondere accessoires, dat vind je bij 't Haasje in het hart van de Jordaan.

  Kenmerken
  ’t Haasje staat voor vakkundig en vooral eerlijk advies over wat je het beste kunt dragen, en wat je flatteert (of toch beter in het rek kunt laten hangen). De merken die je hier vindt, zijn net even anders. De winkel trekt vrouwen van alle leeftijden, die zich willen onderscheiden en er net even modieuzer uit willen zien.

  Sfeer
  De winkel bestaat al meer dan 30 jaar, het heeft wel enkele face liften ondergaan, maar de sfeer bleef als vanouds. Gezellig en gastvrij! Je wordt niet "gepushed" en thee en koffie staan altijd klaar.

  Bijzonderheden
  De Hazenstraat is een eigenzinnig straatje, met al even eigenzinnige ondernemers, waar elke bezoeker unieke dingen kan scoren!

  Merken
  Penny Black, Summum, Black, Tone Barker, Esqualo en nog veel meer.  Kenmerken
  Verscholen aan de rand van het centrum en tegen Oost aan ligt de Czaar Peterbuurt.  Een echte Amsterdams gezellige winkelbuurt, met een lokaal karakter. In deze buurt is ook de film Ciske de Rat  opgenomen. Veel van de panden zijn in de film terug te zien. In de Czaar Peter  vind je alleen maar leuke gespecialiseerde winkels en horeca gelegenheden,  geen H&M of Zara, maar zelfstandig ondernemers die juist een ander verhaal willen vertellen. Met de combinatie van verrassend winkelen en het nabijgelegen Scheepvaartmuseum is de Czaar Peter  ‘the new place to be’!