EnglishNederlands
 • winkelen bergen op zoom tapavino
 • winkelen bergen op zoom tapavino
 • winkelen bergen op zoom tapavino
 • winkelen bergen op zoom tapavino
 • winkelen bergen op zoom tapavino
  Assortiment
  De naam van deze gezellige winkel vol culinaire specialiteiten geeft al een goede indruk waarvoor je hier terecht kunt: heerlijke tapas en wijn. Maar dat is nog niet alles! Ook voor andere delicatessen, de lekkerste kazen en worsten ben je hier aan het juiste adres. Je krijgt dan ook vanzelf trek in al het lekkers wat hier verleidelijk staat uitgestald. Om je alvast te laten watertanden: truffels, bijzondere olie en azijn, vis, bonbons in alle soorten en maten, paté, port, feestelijke champagne, cava & prosecco, chocolade, pasta, vanille en nougat. Ook voor je wijnproeverij, wijncursus of relatiegeschenken is Tapavino een aanrader.

  Kenmerken
  Tapavino is een echte speciaalzaak op het gebied van delicatessen. Het draait hier om eigentijds genieten, verfijning, passie, goed advies en kwaliteit. De producten zijn dan ook niet elders in Bergen op Zoom en in de omgeving verkrijgbaar. Exclusiviteit, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en dat merk je direct aan het uitgekiende assortiment, de kennis van zaken en de gastvrije benadering. Voor elk budget is er wel iets te vinden. Levensgenieters en lekkerbekken komen hier dan ook graag hun inkopen doen, of weten de winkel te vinden voor een culinair cadeautje. Tip: de cadeaubonnen voor de producten en voor de proeverijen doen het erg goed als origineel cadeau.

  Sfeer
  Deze middelgrote zaak is een klein walhalla voor lekkerbekken. Aan de presentatie van de delicatessen is duidelijk veel aandacht besteed. De sfeer is gastvrij en open, en je wordt hier fijn geholpen. Heb je advies nodig, dan geeft men dat graag.

  Bijzonderheden
  Altijd al meer willen weten over wijn of op zoek naar een bijzonder uitje? Tapavino biedt ook wijnproeverijen op maat, wijn-spijsadvies, teambuildingsactiviteiten, vrijgezellenfeestjes etc. Ook leuk: de activiteit ‘Ondergronds genieten (een wijn- en tapasproeverij op verschillende ondergrondse locaties in de binnenstad). De Bosstraat ligt aan de rand van het centrum en is goed bereikbaar is met de auto (2 parkeerplaatsen voor de deur en een ondergronds parkeerplaats op enkele minuten loopafstand). Handig als je net bijvoorbeeld een doos wijn hebt ingeslagen.

  Merken
  Te veel om op te noemen, maar het zijn stuk voor stuk mooie kwaliteitsmerken, vaak ambachtelijk en altijd met passie bereid.