EnglishNederlands

Terpen Tijn
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden terpen tijn
 • winkelen leiden terpen tijn
  Assortiment
  Terpen Tijn biedt een kleurrijke, zeer uitgebreide collectie kunstschilder- en tekenmaterialen, maar voorziet ook in boetseerklei, papieren en allerhande gereedschappen van hoge kwaliteit. Naast teken- en aquarelpapier is er ook een grote keus in passepartout-karton. De speciale handgeschepte vellen uit India en Nepal zijn pronkstukken uit de collectie.

  Kenmerken
  Gevestigd aan een van de mooiste Leidse grachten. Het uitgelezen adres voor grote artiesten, maar ook beginnende schilderhobbyisten en nieuwsgierige passanten komen hier volop aan hun trekken. Het personeel is enthousiast en zeer vakkundig, en kan tot in de kleine details met de klanten meedenken.

  Sfeer
  Een kleurrijke, overzichtelijke winkel met een vriendelijke uitstraling die uitnodigt tot rondsnuffelen. Veel bezoekers prijzen de vriendelijkheid van de werknemers. Neem meteen ook een kijkje in het gezellige buurtje, dat veel zelfstandige winkeliers kent.

  Achtergrond
  Chris en haar broer Rob Kluiters namen in 1991 deze zaak over en namen ook meteen hun intrek in dit mooie pand.

  Bijzonderheden
  Volop parkeerplaatsen voor de deur, handig voor klanten die van plan zijn grote platen karton of schilderdoeken aan te schaffen.

  Merken
  Royal Talens, Winsor& Newton, Da Vinci, Faber-castell, Daler-Rowney, Canson, en oudt Hollandse olieverven.