EnglishNederlands

Tokkelientje
Leiden, Leiden Centrum

 • winkelen leiden tokkelientje
 • winkelen leiden tokkelientje
  Assortiment
  In een winkel waar het ene kledingstuk nog leuker is dan het andere, is het vaak moeilijk een keuze te maken. Aan de andere kant is hier ook zoveel leuks te vinden dat je onmogelijk zonder iets gaafs de winkel uitloopt. De winkel verkoopt een breed assortiment aan kinderkleding voor kinderen tussen de 0 en 15 jaar. De kleding is duurzaam en heeft mooie pasvormen. De merken hebben allen eigen, unieke kenmerken. Qua prijsniveau moet je denken aan het midden- en hoogsegment.

  Kenmerken
  De winkel trekt modebewust publiek. Stadse mensen, hippe, jonge gezinnen of oudere kinderen die alleen of voor het eerst gaan winkelen. Vingino en Retour maken goede jeans, het ecologische Imps & Elfs maakt lieflijke kleertjes voor de allerkleinsten en Name It en Outfitters staan bekend om hun betaalbare items.

  Sfeer
  Men komt doelgericht naar de straat, welke achteraf is gelegen en sfeervol is. Er wordt je niets opgedrongen, je kunt op je gemakje rondkijken. Het is er gezellig en er hangt een ontspannen sfeer.

  Bijzonderheden
  Houd Facebook in de gaten! Hier worden alle laatste nieuwtjes, updates, foto’s, aanbiedingen en collecties zorgvuldig bijgehouden en vermeld.

  Merken
  Scotch Shrunk, Scotch R'Belle, Vingino, Retour, Bellerose, Imps & Elfs, Moodstreet, Petit Louie, Petit Bateau, Tumble & Dry, Outfitters Nation, Name It, Claesens, All Stars , Vans, Clic, Kickers, Havaianas, Oxxy, Little Feet.