EnglishNederlands
 • winkelen heemstede tummers patisserie
 • winkelen heemstede tummers patisserie
  Assortiment
  ‘The sweetside of life’ proef je op z’n best bij Tummers Patisserie Passionelle. In deze knusse tearoom heb je de keuze uit heerlijke zoetigheden zoals gebakjes, bonbons, friandises en daarnaast vele hartige versnaperingen zoals tostie’s en pasteitjes. Afwisselend staan er ook seizoensproducten op de kaart zoals appelbollen, ijsglaasjes, appelkroketten, tosca’s en brownies. En er wordt goede koffie bereid, door echte barista’s. Deze koffie is van de bekende Golden Coffee Box en wordt bereid met behulp van de Mazzucco; de Rolls Royce onder de espressomachines.

  Kenmerken
  Zowel jong als oud komt graag bij Tummers Patisserie Passionelle, het is een ontmoetingsplaats voor vrienden, scholieren, jonge stellen en ook oudere paren. Vooral het kalfssaucijzenbroodje, tompouce en gebak is geliefd bij het publiek.

  Sfeer
  Het is een warme en knusse tearoom (30 zitplaatsen), waar je bij binnenkomst direct de passie voor het vak opmerkt.

  Bijzonderheden
  Tummers Patisserie Passionnelle is een van de 15 exclusieve Valrhona partners in Nederland. Valrhona levert de hoogste kwaliteit chocolade, dat door Tummers wordt verwerkt. Het Tummers team is dagelijks actief met de bereiding van alle heerlijkheden, welke in de bakkerij achter de winkel en tearoom worden bereid. Het Tummers Team heeft een enorme kennis en ervaring in huis waaronder Nederlands enige wereldkampioen banketbakken. En dat is lang niet alles, want in 2007 werd Tummers verkozen tot beste banketbakkerij van Noord Holland en behaalde de bronzen medaille voor Nederlands beste banketbakkerij. Daarnaast behaalde het Tummers Team in 2008 de zilveren medaille voor lekkerste bonbon van Nederland!