EnglishNederlands

Van der Ham Optiek
Dordrecht, Centrum

 • winkelen dordrecht van der ham optiek
 • winkelen dordrecht van der ham optiek
  Assortiment
  In deze optiekzaak worden hoogwaardige brilmonturen en contactlenzen verkocht. Het uitgebreide assortiment omvat onder andere speciale brillen en lenzen voor sporten als golf, zwemmen, zeilen, wintersport en schieten.

  Kenmerken
  Persoonlijke aandacht en service staan voorop bij Van der Ham Optiek. Er wordt maatwerk geleverd en daar wordt uitgebreid de tijd voor genomen. Het bedrijfsmotto is niet voor niks 'Kwaliteit kost tijd'.

  Sfeer
  De winkel heeft een professionele en rustige uitstraling. Zodra je binnenstapt, weet je dat je hier in goede handen bent.

  Bijzonderheden
  Buiten de openingstijden is het ook mogelijk om op afspraak een oogmeting te laten doen voor een bril of contactlenzen tussen 08.00 uur en 09.00uur 's morgens.

  Merken
  Naast de mode merken Vogue, Persol, Ray-Ban, DKNY, Jos, Titanflex, Brendel, Humphrey’s en Porsche Design wordt hun merken portfolio regelmatig aangevuld met nieuwe actuele merken. Natuurlijk kunt u bij Van der Ham Optiek ook terecht voor alle enkelvoudige en meerfocus contactlenzen. Voor meer informatie gebruik de link naar hun site, of kom langs in de winkel voor vrijblijvende oriëntatie.