EnglishNederlands

Van der Sterre Banketbakkerij
Dordrecht, Centrum

 • winkelen dordrecht van der sterre banketbakkerij
 • winkelen dordrecht van der sterre banketbakkerij
  Assortiment
  In deze bakkerij vind je een ruim assortiment gebak, taarten, koekjes, zoutjes, brood, broodjes, chocolade, bonbons, truffels en appelmarijn, een specialiteit van Dordrecht. Daarnaast kun je hier genieten van een high tea, kleine lunchgerechtjes en koffie met gebak. Voor de high tea zijn ook cadeaubonnen te krijgen.

  Kenmerken
  Van der Sterre is een kleine ambachtelijke banketbakker. De producten uit de winkel worden achter in de zaak op ambachtelijke wijze gemaakt van zuivere grondstoffen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van versheid en kwaliteit.

  Sfeer
  De winkel heeft een chique Engelse uitstraling, waarin accenten van Burberry gecombineerd worden met zwart en wit en goudbruin. Deze warme inrichting en natuurlijk de heerlijke geur van gebakken brood zorgen voor een gezellige sfeer.

  Bijzonderheden
  In deze bakkerij kun je natuurlijk ook terecht voor appelmarijnen, een specialiteit van Dordrecht. Appelmarijnen zijn ronde appelflappen met gepofte amandeltjes. De naam dankt deze lekkernij aan Marijn, de dochter van de toenmalige banketbakker. Inmiddels heeft Marijn de bakkerij overgenomen.