EnglishNederlands

Van Soest Amsterdam Chocolatier
Amsterdam, Utrechtsestraat

 • winkelen amsterdam van soest
 • winkelen amsterdam van soest
  Assortiment
  Bij chocolaterie Van Soest kun je terecht voor unieke soorten chocolade en bonbons. Puur, melk of wit, met of zonder vulling: je hebt hier alle keuze. Een klein paradijsje voor chocoholics dus! Alle producten worden in de winkel zelf met de hand gemaakt naar eigen geheime receptuur en met uitsluitend de beste en meest verse ingrediënten. In het voorjaar en in de zomer kan je hier ook terecht voor 12 soorten vers italiaans ijs. Ijs is hoorntjes en bekers, in alle soorten en maten.

  Kenmerken
  In de chocolade en bonbons worden alleen de meest verse en beste ingrediënten gebruikt, zonder extra toevoeging van suiker. Het assortiment leent zich ook uitstekend om cadeau te doen, denk aan de feestdagen als Pasen, Sinterklaas en Kerst. Ook voor originele paaseieren, logochocola, chocoladeletters en kerstgeschenken ben je hier dus aan het juiste adres.

  Sfeer
  Van Soest is dankzij de heerlijke geur van de chocolade een winkel om spontaan van te gaan watertanden. De sfeer is er warm en eigentijds. De hoogte en grootte van de winkel geeft extra allure.

  Bijzonderheden
  Dankzij de open keuken kun je zelf zien hoe de bonbons met de hand worden gemaakt. De Utrechtsestraat is een gezellige winkelstraat, met een leuke combinatie van food en non-food en veel originele speciaalzaken.  Merken
  Alleen chocolade en bonbons van het eigen merk.