EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam vanbinnen
 • winkelen rotterdam vanbinnen
 • winkelen rotterdam vanbinnen
 • winkelen rotterdam vanbinnen
 • winkelen rotterdam vanbinnen
  Assortiment
  Bij Vanbinnen staat natuurlijk wonen voorop en dat is duidelijk te zien aan het assortiment. Je vindt hier alles om van je huis een duurzaam thuis te maken, zoals moderne massief houten meubels, keukens, gordijnen, bedden, matrassen, bedtextiel, vloerafwerkingen en muur- en lakverven. Vanbinnen is gespecialiseerd in natuurverf, natuurstoffen en biologisch katoenen bedtextiel. Ook aan leuke accessoires voor de ‘finishing touch’ is gedacht, zoals lampen, lichtjes, plaids en dekens.

  Kenmerken
  Vanbinnen is een middelgrote winkel met 250 m² natuurlijke wooninspiratie in de Groene Passage, het groene winkelhart van Rotterdam. Het assortiment richt zich op de biologische kringloop van het product en veelal zijn deze samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Men let daarbij op de productkolom, die vaak fair trade is. De Green Sleep matrassen bijvoorbeeld zijn populair vanwege het biologische katoen, de natuurlijke grondstoffen en het goede ligcomfort. De producten dragen bovendien bij aan een gezond binnenklimaat.

  Sfeer
  De sfeer bij Vanbinnen is gezellig en laagdrempelig.

  Bijzonderheden
  Je kunt bij Vanbinnen niet alleen terecht voor de producten. Zij stofferen, leggen parket en marmoleum, stukadoren, schilderen en geven desgewenst kleur- en interieuradvies. Op het plein voor de winkels wordt elk voorjaar een leuke markt gehouden, en vlak voor de feestdagen een gezellige kerstmarkt.

  Merken
  Forbo Marmoleum, Moso Bamboe parket, Cunera sisal en wollen vloerbedekking, Aquamaryn verf, Auro verf, Tierrafino leemstuc, Green Sleep bedden en matrassen, Husler Nest bedden, Yumeko en Texeler dekbedden en bedtextiel, Team7 meubels en keukens, Varier stoelen, Artisan en Ethnicraft meubels, Capsicum en Romo Spira gordijnstoffen.