EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam very cherry
 • winkelen rotterdam very cherry
 • winkelen rotterdam very cherry
 • winkelen rotterdam very cherry
 • winkelen rotterdam very cherry
  Assortiment
  Very Cherry is een ware snoepwinkel van leuke jurkjes en dameskleding met een knipoog naar de ‘50’s. Very nice dus en op en top vrouwelijk! Laat je hier inspireren door de mode uit de Fifties, zowel van de nieuwe collecties als van de retro & vintage collectie. Vrouwelijke jurkjes in retro en pin-up style zijn momenteel erg geliefd bij modeminnend Nederland. Het goede nieuws is dat je bij Very Cherry volop inspiratie kunt opdoen en natuurlijk kunt slagen! Zin in kekke jurk in de stijl van Mad Men of heb je binnenkort een Mad Men cocktail party? Hier hangt je perfecte outfit! Ook voor bijpassende schoenen, accessoires, boeken, gifts etc. ben je hier aan het juiste adres. Zo komt je helemaal in stijl voor de dag.

  Kenmerken
  Very Cherry heeft een mooie mix van diverse merken. De liefhebbers van de jurkjes van de meer bekende merken zoals King Louie en Edith & Ella komen hier zeker aan hun trekken. Ook vind je hier merken die zich onderscheiden door authentieke fifties looks, zoals Bettie Page Clothing, Stop Staring en het eigen merk Very Cherry. Wil je liever een origineel vintage jurkje? Je kunt hier hele fijne jurkjes vinden tussen de € 10,- en € 250,-. Juist door die originele mix van verschillende merken en vintage kun je leuke ideeën opdoen hoe je de kleding kunt combineren. Men geeft je ook graag stylingadvies.

  Sfeer
  Hip, fun, vrouwelijk, gezellig!

  Bijzonderheden
  Ons eigen merk Very Cherry is de laatste jaren flink uitgebreid, je vindt een keur aan vintage geinspireerde jurkjes, rokken en jassen terug in onze rekken, met als verrassing af en toe een mooi vintage item tussendoor! Very Cherry ligt in een gezellig buurtje met veel terrasjes, en leuke hippe mensen. Het pleintje waar de winkel aan ligt is autovrij.

  Merken
  Stop Staring, Bettie Page Clothing, King Louie, Edith & Ella, Fever, Eucalyptus, Very Cherry, Collectif, Glamour Bunny, Heartbreaker, Pinup Couture.