EnglishNederlands
 • winkelen breda wijnhuis oktober
 • winkelen breda wijnhuis oktober
  Assortiment
  Met meer dan 900 wijnen uit alle landstreken heeft Wijnhuis Oktober al jaren een vooraanstaande positie onder wijnminnend Nederland. Hier vindt u exclusieve wijnen, maar ook veel 'petit trouvailles', kleine domaines van jonge veelbelovende wijnmakers en een zeer uitgebreid aanbod Australische wijnen. De collectie is met uiterste zorg geselecteerd en producenten behoren al jarenlang tot de vaste kern van leveranciers. En dat proef je: in elk glas wijn is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zuiverheid en streek-karakteristiek onmiskenbaar aanwezig.

  Kenmerken
  Zonder gedegen advies krijgt u een fles uit Wijnhuis Oktober niet mee. Persoonlijke aandacht en een hoog service-niveau staan dan ook centraal. Dat betekent dat er altijd de mogelijkheid is de wijn van uw keuze te proeven en te ruilen. Ook worden geregeld proeverijen georganiseerd en worden er dagelijks flessen ontkurkt om de ‘proef op de tong’ te nemen. Daarnaast krijgt u een bestelling vanaf twaalf flessen binnen Breda gratis thuisbezorgd.

  Sfeer
  Karakteristieke wijnen verdienen een omgeving met karakter. Dat heeft Wijnhuis Oktober goed begrepen: gevestigd in een prachtig authentiek pand is de sfeer hier aangenaam, warm en gezellig. Prettig is ook dat je de hele dag bent omringd door mensen die ook op zoek zijn naar speciale wijnen of naar de lekkerste wijn voor een goede prijs. Wijnhuis Oktober verkoopt naast wijn ook gezelligheid en emotie.

  Achtergrond
  Gevestigd in Breda sinds 1974 is deze toonaangevende wijnhandel niet meer weg te denken uit de omgeving. Als derde generatie uit een wijnkopersgeslacht is bij eigenaar Hans Vos de passie voor wijn evident aanwezig. En dat is ook de passie die hij zoekt in producenten en leveranciers, om samen tot een optimale samenstelling van het assortiment te komen. Eind jaren ’90 vond Vos in Wijnhuis Oktober het bedrijf waarmee hij de volgende eeuw in wilde.

  Merken
  Gebroeders Perrin (Château de Beaucastel, La Veille Ferme), Taylor's Port, Jean Louis Despagne (Château Tour de Mirambeau), Luc Pinatel (Château de l'Isolette), Rocca della Macie (Chianti), Domaine Georges Bertrand (Corbières), Simonsig Estate (Zuid Afrika), Viu Manent (Chili). Taylor’s Port, Laurent Perrier - Champagne, Graham Beck - Zuid Afrika, Ch. Margaux - Bordeaux, Louis Jadot – Bourgogne, Chapoutier – Rhône, e.v.a.