EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam wini vintage
 • winkelen amsterdam wini vintage
 • winkelen amsterdam wini vintage
 • winkelen amsterdam wini vintage
 • winkelen amsterdam wini vintage
  Assortiment
  Bij Wini Clothes etc. staat vintage voor kwaliteit en stijl. Een goed model, een goede snit en mooie materialen doorstaan de tijd. Stijl is daarom tijdloos. Dames kunnen hier goed terecht maar ook aan mannen wordt gedacht. Bijzonder aan het assortiment van Wini is ook de uitgebreide sieradencollectie. De accessoires zoals tassen, sjaals en schoenen zijn ook de moeite waard.

  Kenmerken
  Mensen die bewust kiezen voor wat ze dragen kunnen bij Wini hun mode-hart ophalen. Het is goed mogelijk dat je hier je Future Favourite vindt. Uiteraard weten ook stylisten en vintageverzamelaars Wini te vinden. Maar ook mensen die nog zoeken naar hun eigen stijl kunnen juist hier terecht. Bij alles geldt: bij Wini krijg je een eerlijk advies.

  Sfeer
  De sfeer van de winkel is open, klassiek en stijlvol. De bewuste kijk op vintage zie je terug in de verzorging en inrichting van de winkel. Meer stijl dan retro, meer kwaliteit dan secondhand. Het assortiment is bovendien dagvers doordat er dagelijks wordt aangevuld. 

  Bijzonderheden
  Vaste klanten houden Wini liever voor zichzelf, als een goed bewaard geheim. Eén tip willen ze wel geven; de vaste maandagsale. Een paar straatjes verder in de Jordaan is op maandag de Noordermarkt. Op weg daarheen kun je je bij Wini in de etalage te buiten gaan aan bergen vintage sale.