EnglishNederlands

XaSjaRi's Boutique
Leeuwarden, Kleine Kerkstraat

 • winkelen leeuwarden xasjari boutique
 • winkelen leeuwarden xasjari boutique
 • winkelen leeuwarden xasjari boutique
 • winkelen leeuwarden xasjari boutique
 • winkelen leeuwarden xasjari boutique
  Assortiment
  Deze knusse boetiek verkoopt unieke, betaalbare dames en herenmode. Het assortiment is niet alleen qua maten zeer breed, ook qua kledingstukken zal je versteld staan van de ruime keuze. Het assortiment omvat onder meer shirts, jurkjes, rokjes, blazers, jassen, colberts, truien, pantalons, broeken, tuniekjes, galakleding, sieraden, schoenen en sjaaltjes. De winkel koopt van elk item maar enkele stukken in en daardoor blijft alles zeer exclusief. Je hoeft geen grote portemonnee te hebben om hier te shoppen. Merken als Lulu, Exquiss of Cicero zijn trendy en toch betaalbaar. Als je wel wat meer te besteden hebt zal je warm lopen voor stijlvolle merken als Paolo Casselini, Koralline of Nanania. Durf je zo'n chique imago nog niet aan? Iedere maand wordt er in de winkel een make-over party georganiseerd met de aanwezigheid van een professionele visagiste en kapster. Gedurende de hele dag is er ook een fotograaf aanwezig die deze spectaculaire metamorfose vastlegt. Een goed moment om eens uit je comfort zone te stappen!

  Kenmerken
  Voor de dames met een maatje meer is er een hele leuke, veelzijdige collectie in huis. Dat maakt het voor deze doelgroep heel bijzonder. Veelgevraagde items zijn bijvoorbeeld leuke tuniekjes en broeken met hoge taille. Met de inkoop wordt hier speciaal rekening mee gehouden. Klanten die moeilijk ter been zijn of angst hebben voor het winkelen vanwege hun overgewicht, worden op zeer professionele wijze geholpen door de lieve dames van de boetiek, die ruime ervaringen hebben met dit soort kwaaltjes. Wil je liever een keertje winkelen buiten openingstijden of thuis het een en ander passen met daarbij een professioneel advies van visagiste of kapster? Vraag eens wat de mogelijkheden zijn, de medewerksters denken graag met je mee. Dit is een typisch voorbeeld van een veelzijdige winkel, in alle opzichten. XaSjaRi's Boutique heeft een zusje op de Kleine Kerkstraat 2 met exclusieve mode voor dames met een maatje meer.

  Sfeer
  Een knus en sfeervolle boetiek. De winkel is ook nog eens gelegen op een toplocatie in een straat die tot maar liefst twee keer toe al is uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. En als je met de trein komt en hier je kaartje toont, krijg je ook nog eens 10% korting op de collectie. Uiteraard krijgt een ieder die óók nog eens op nr 4 koopt daar ook extra korting.

  Merken
  O.a. Koralline, Nanania, Paolo Casselini, Lulu, Exquiss, 1001 Idees Rinascimento. Cremé de la Créme.