EnglishNederlands

YOU ARE HERE
Eindhoven, De Bergen

 • winkelen eindhoven you are here
 • winkelen eindhoven you are here
 • winkelen eindhoven you are here
 • winkelen eindhoven you are here
 • winkelen eindhoven you are here
  Assortiment
  ‘You are here’ is een bijzonder originele conceptstore, die elk half jaar van thema wisselt. Jonge en bekende ontwerpers werken dan samen om het beeld en interieur van de winkel volledig te veranderen. De collecties wisselen daarom ook iedere keer. Het beeld is steeds heel verrassend, nieuw en gedurfd! ‘You are here’ biedt eigentijdse en onderscheidende collecties voor vrouwen, en een klein assortiment voor mannen, vernieuwende accessoires en design producten en daarnaast nog kunst van jonge kunstenaars.

  Kenmerken
  De fashion collectie bestaat uit bijdragen van ontwerpers die niet of nauwelijks in Nederland te krijgen zijn. Het zijn stuk voor stuk labels met een verhaal, geselecteerd omdat ze bijzonder zijn en een duidelijk eigen handschrift hebben. Vaak zijn de design producten bedacht door jonge designers van de Design Academy. ‘You are here’ is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar nieuwe producten van kwaliteit en nieuwe trends. Men richt zich op fashionable vrouwen van alle leeftijden en hippe mannen.

  Sfeer
  Innovatief met veel design, gedurfd en spannend ingericht. Die inrichting wisselt overigens elk half jaar.

  Bijzonderheden
  De buurt van ‘You are here’ is de leukste en meest authentieke wijk van Eindhoven. Een beetje ‘edgy’ maar daar houden wij wel van!

  Merken
  Kenzo, Eley Kishimoto, Carven, Orla Kiely, Hope, A.P.C., Alexander Wang, Peter Jensen, Henrik Vibskov, Something Else, Individuals, Spijkers en Spijkers, Opening Ceremony, B-Store, Superfine, Elsien Grinhuis, Studio Ruig, Ivana Helsinki, Superga, Volta, Femke Agema, TSM, Design, Paul Heijnen, Hay, Blokmeubel, Collaboration O, Ontwerpduo, Bas van Raaij etc. De collectie wisselt continu dus kom regelmatig even een kijkje nemen.