EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam zola female
 • winkelen rotterdam zola female
  Assortiment
  Zoals Zola het zelf omschrijft: “wij zijn trendwatchers, geen trendvolgers”. Zola heeft dan ook een trendy collectie dameskleding, hippe schoenen en bijpassende andere accessoires. De bijzondere laarzen- en schoenencollectie is een echte aanrader. Ben je op zoek naar iets aparts, dan moet je hier zeker even kijken. De diverse items laten zich daarnaast perfect combineren. Als je wilt, kun je hier compleet gestyeld – van top tot teen – de winkel weer uitlopen.

  Kenmerken
  Zola staat bekend vanwege de steeds wisselende collecties, en loopt daarmee altijd voorop wat nieuwe trends betreft. De merken zijn stuk voor stuk vooruitstrevend en eigenzinnig. Elke week heeft Zola weer andere verrassende items, dus kom geregeld even kijken welke nieuwe items er zijn binnengekomen.

  Sfeer
  De sfeer bij Zola is relaxt, gastvrij en servicegericht. De klant is hier koning(in). Het personeel is heel behulpzaam en deskundig. Fijn publiek!

  Bijzonderheden
  Tip: samen aan het shoppen met je vriend of partner? Loop voor een nieuwe jeans, kostuum of schoenen voor hem dan eens langs bij Zola Male op nummer 73A, of bij de Replay Store (van dezelfde eigenaresse). De Meent is een mooie straat met volgens de kenners de leukste winkels van Rotterdam. De buurt is makkelijk bereikbaar: zowel lopend als met de auto.

  Merken
  Antik Batik, Nolita, Sack's, Goosecraft, Second Female, Muu:Baa, Lauren Moshi, Met Jeans, H.T.C, Mexicana.