EnglishNederlands

Zwanger en Co
Den Haag, Frederikstraat

 • winkelen den haag zwanger en co
 • winkelen den haag zwanger en co
 • winkelen den haag zwanger en co
 • winkelen den haag zwanger en co
 • winkelen den haag zwanger en co
  Assortiment
  Ben je zwanger dan moet je naar Zwanger en Co! Ze verkopen er zwangerschapskleding, babykleding, speelgoed, boeken en verzorgingsproducten.

  Kenmerken
  Zwanger en Co is een unieke winkel voor aanstaande en jonge ouders. De winkel heeft een heel uitgebreid assortiment positiekleding. Je wordt er super geholpen met een eerlijk advies. Ook bij het aanschaffen van een babyuitzet helpen ze je graag en deskundig. Opa’s en oma’s vinden er vele mooie cadeaus voor hun kleinkind.

  Sfeer
  In de winkel heerst een ontspannen en gezellige sfeer, waardoor je je als klant snel op je gemak voelt. Hier kun je uitgebreid passen en rustig op zoek naar kleertjes en knuffels.

  Achtergrond
  De twee eigenaressen begonnen Zwanger en Co, omdat het runnen van een winkel voor deze doelgroep hun enorm aansprak. Samen met hun team zorgen ze voor een ontspannen sfeer en geven graag advies onder het genot van een kopje koffie.

  Merken
  Positiekleding: Queen Mum, Noppies, Mamalicious, Love 2 Wait, King Louie, Proud Mama en Anita. Babykleding: B.E.S.S. Baby’s Only, Feetje, Gymp, Noppies, Z8. Speelgoed: Happy Horse, Sopie de Giraf, BamBam en veel houten speelgoed. Verzorging: Aden + Anais, Baby’s Only, Earth Mama, Koeka, Puckababy, Tricot-sleng, Relax Voedingskussens en Weleda.