EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam betsy palmer 9a
 • winkelen rotterdam betsy palmer 9a
  Assortiment
  De droom van iedere vrouw die van schoenen houdt. Haar eigenzinnige liefde voor stijl maakte Betsy Palmer een begrip de modewereld. Ze laat zich niet voorschrijven wat de trend moet worden, en volgt altijd haar eigen gevoel. Juist die eigenwijsheid geeft haar collecties zulke kracht en tijdloosheid mee.

  Kenmerken
  De extravagante stoeipoes, de honnepon-op-de-bank, de vrijgevochten rebel en de zakelijke bitch; allemaal houden ze van Betsy Palmer. Ze komen voor poezelige slofjes, sexy laarzen, de nieuwste kleuren UGG’s of koele touwsandaaltjes van La Ropa. Allemaal vinden ze een perfecte balans tussen vrouwelijkheid en vernieuwing.

  Sfeer
  Een gevoel van hebberigheid overvalt je bij binnenkomst. Sexy enkellaarsjes, extravagante pumps, heerlijk comfortabele slofjes, en alles daartussen in. De aankleding van de strakke, eigenzinnige winkel verdient een speciale vermelding.

  Achtergrond
  In 1996 zette Betsy Palmer de eerste stappen in de modewereld, met de opening van haar winkel aan het Rokin. Binnen de kortste keren veroverde zij de harten van schoen-aficionados in heel Nederland met haar ongedwongen frivoliteit en haar verleidelijke ontwerpen. Sindsdien breidde ze haar succesvolle visie uit tot Rotterdam en Den Haag, en werd ze een bepalend gezicht in de Nederlandse mode industrie.

  Merken
  Onder meer Audley, Fornarina, UGG, La Ropa, Sanita, Irregular Choice en natuurlijk Betsy’s eigen merk BPR.