EnglishNederlands

Boekhandel Spijkerman
Eindhoven, De Bergen

 • winkelen eindhoven boekhandel spijkerman
 • winkelen eindhoven boekhandel spijkerman
  Assortiment
  Niet de grootste, ‘maar wel de beste’ boekhandel van Eindhoven. Onder dat motto bieden Stein Spijkerman en zijn collega’s de betere romans met ‘eigenwijze en persoonlijke’ accenten. Daarnaast is er ook een ruime selectie filosofische werken in de zaak te vinden.

  Kenmerken
  Spijkerman is een kwaliteitswinkel, en daar zijn ze trots op. Hier geen ‘ramsj en top tien’, de klanten vallen met de neus in de boter en vinden meteen wat ze zoeken. Omdat alle werknemers zelf echte lezers zijn, wordt je bovendien gegarandeerd van een goed advies voorzien.

  Sfeer
  De persoonlijke en eigenwijze selectie boeken zorgt voor een dito sfeer. De winkel is niet bevolkt met drukke displays. De boeken worden juist uitgestald op mooie tafels en dat wordt nadrukkelijk gewaardeerd door de vaste klantenkring. Klanten zeggen dan ook vaak, ‘daar wordt tenminste gelezen!’

  Achtergrond
  Stein Spijkerman beschouwt zichzelf als een ‘verwoed’ lezer die van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken. Na zijn studie Nederlands belandde hij in het boekenvak. Naast zijn winkel geeft Stein bovendien leiding aan een groot aantal leesclubs.