EnglishNederlands

Bonbonnerie Borrel
Zwolle, Zwolle Centrum

 • winkelen zwolle bonbonnerie borrel
 • winkelen zwolle bonbonnerie borrel
 • winkelen zwolle bonbonnerie borrel
 • winkelen zwolle bonbonnerie borrel
 • winkelen zwolle bonbonnerie borrel
  Assortiment
  Al ruim 30 jaar is deze chocolaterie een waar begrip in Zwolle en omstreken. Het aanbod bestaat uit handgemaakte bonbons, truffels, mergpijpjes en seizoensgebonden chocoladeproducten zoals chocoladeletters, kransjes en paaseitjes. En heb je bijvoorbeeld een gelegenheid speciaal ter ere van bijvoorbeeld Abraham en Sarah, dan kunnen ze hier iets in stijl voor je maken. Je kunt hier ook typisch Zwolse lekkernijen kopen, zoals de Peperbus (gevuld met ganache van melkchocolade), de Sassenpoort-bonbon (gevuld met slagroom- en hazelnootcr?me) en de Hanzebonbon (in de vorm van het Stadswapen van Zwolle gevuld met advocaat, bitterkoekjesspijs en Zwolse Hanzebitter). Wil jij nu ook weten hoe je al dat lekkers zelf kunt maken? Volg dan één van de workshops! Natuurlijk kun je ook voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen of bruiloften, je wensen voorleggen bij deze bonbonnerie.

  Kenmerken
  Bonbonnerie Borrel maakt haar producten van chocolade van Callebaut. Callebaut heeft in 2012 het 'Growing Great Chocolate-programma' opgestart en maakte daarmee een duidelijke keuze voor de inkoop van duurzaam geteelde cacao voor het vervaardigen van zijn chocolades. Er wordt niet alleen gewerkt met eerlijke producten, de zaak probeert daarnaast ook transparant te zijn naar de klant toe. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt met een open atelier waardoor je dus precies kunt zien hoe alles gemaakt wordt. Hoewel je zou verwachten dat met name vrouwen de winkel platlopen, zijn er eigenlijk net zoveel mannelijke liefhebbers. De klanten zijn vooral gek op de slagroomtruffel, maar ook de Zwolse truffels doen het goed.

  Sfeer
  De winkel is niet groot, maar wel knus. Lekker overzichtelijk en met vriendelijk personeel. Het plein waar de zaak is gelegen kent een diversiteit aan winkels, waarbij de onderlinge verhouding tussen de ondernemers ook erg goed is.

  Merken
  Chocolade van Callebaut.