EnglishNederlands

Bruno Klassiek CD & DVD Speciaalzaak
Haarlem, Centrum

 • winkelen haarlem bruno klassiek cd speciaalzaak
 • winkelen haarlem bruno klassiek cd speciaalzaak
  Assortiment
  In een van de oudste winkelpanden van Haarlem is de sfeervolle cd & dvd-speciaalzaak Bruno Klassiek gevestigd. dit voormalige 17e-eeuwse woonhuis van Vincent van der Vinne, leerling van Frans Hals, vindt u een van de grootste collecties klassieke muziek van Nederland.

  Kenmerken
  Naast een standaardrepertoire met aantrekkelijke aanbiedingen kunt u hier ook terecht voor bijzondere en moeilijk verkrijgbare uitgaven. Bovendien vindt u hier tweedehands cd's die het (her)ontdekken meer dan waard zijn.

  Sfeer
  In een ontspannen sfeer kunt u rekenen op deskundig advies en persoonlijke aandacht van eigenaar Bruno Truyens en zijn medewerkers. Zij maken u graag wegwijs in de omvangrijke wereld van klassieke muziek. De enthousiaste wijze waarop zij hun vakkennis met u delen, werkt veelal aanstekelijk en inspirerend. Uw muzikale wens vormt de ultieme uitdaging. Om die 'ene' uitvoering voor u te vinden die niet 'voor het grijpen' ligt. En is deze niet op voorraad? Dan doen zij er alles aan om het voor u in huis te krijgen.

  Achtergrond
  Door zijn grote veelzijdigheid is Bruno Klassiek een begrip onder kenners en een van de toonaangevende muziekwinkels in Nederland.

  Bijzonderheden
  De liefde voor het vak komt ook tot uiting in leuke extra's. Sinds 2004 nodigt Bruno Truyens (eigenaar van cd-winkel Bruno Klassiek) geregeld beroemde musici uit in zijn Haarlemse concertserie Bruno Klassiek Presenteert. De artiesten behoren allen tot de wereldtop in hun genre. Met een evenwichtig en kwalitatief hoogwaardig programma wordt zo een verband gelegd tussen internationaal bekroonde cd-opnamen en de persoonlijke sfeer van de concertpraktijk op topniveau.