EnglishNederlands

C'est Bon Specialite's
Amsterdam, Oost - Watergraafsmeer

 • winkelen amsterdam cest bon specialite
 • winkelen amsterdam cest bon specialite
  Assortiment
  Cest Bon Specialites is een van die speciaalzaken waar het water je gelijk in de mond loopt. Je vindt hier heerlijke noten, thee, honing, zuidvruchten, wijn, koffie, gember en jams. Voor jezelf, of om cadeau te doen. Ook voor een smaakvol relatiegeschenk kun je hier terecht.

  Kenmerken
  Cest Bon is al 45 jaar de specialist op het gebied van delicatessen. De kwaliteit is er dan ook naar. De winkel trekt mensen met smaak die kwaliteit en service willen.

  Sfeer
  Cest Bon is een kleine gezellige zaak. De sfeer is warm, luxe en sfeervol. Je wordt hier zeer vriendelijk geholpen en je hebt een ruime keuze uit de meest heerlijke delicatessen. Met name de verschillende soorten koffie zijn momenteel erg populair.

  Bijzonderheden
  Cest Bon bestaat al 45 jaar, de kwaliteit en service zijn al die jaren hetzelfde gebleven. Op zaterdag is de winkel extra vroeg open. De buurt is mooi en gezellig; bijna een dorp waar iedereen elkaar kent.  Merken
  Verschillende merken delicatessen, ook van het eigen merk. Ananas, sinaasappel, dadels, gember, aardbeien of sinaasschillen, Cest Bon heeft een uitgebreid assortiment eigen fabrikaat chocolade fruit. Voor marsepein handwerk bonbons en heerlijke chocolade letters bent u hier natuurlijk ook op het juiste adres. Het eigen koffiemerk Mocca Mecca bijvoorbeeld wordt zelf geselecteerd en gebrand, en tot exclusieve melanges gemengd. Exclusieve kwaliteit dus tegen een scherpe prijs!