EnglishNederlands

Chocolate Lovers
Middelburg, Centrum

 • winkelen middelburg chocolate lovers
 • winkelen middelburg chocolate lovers
 • winkelen middelburg chocolate lovers
 • winkelen middelburg chocolate lovers
 • winkelen middelburg chocolate lovers
  Assortiment
  Chocolade, Chocolate, schokolade, Sjokolade, čokolada, çikolata Overal waar je kijkt zie je Chocolade, in elke vorm en smaak die je kunt bedenken. En is het er nog niet, dan kunnen we het wel maken. Wij verkopen Uitsluitend handwerk producten uit eigen atelier, met heel veel liefde en passie bereidt. En wil je zien hoe de overheerlijke Bonbons en Chocolade producten worden gemaakt, dan kijk je even om het hoekje het atelier in en kun je zien hoe onze Chocolatiers bezig zijn. Wil je graag zelf eens bonbons leren maken? Wij geven ook workshops.
  Voor zowel de lokale bewoners als ook de Toeristen bieden wij heel veel leuke/lekkere Typisch Zeeuwse producten.

  Kenmerken
  De plaats waar iedere Chocoholic terecht kan met z’n Chocolade behoefte, van jong tot oud, van Nederlands tot Amerikaans, van Noors tot Zuid Afrikaans. Onze Chocolade producten reizen de hele wereld over. En dat is niet verwonderlijk. Onze recepturen zijn al ruim 50 jaar oud, en nog steeds voegen we geen kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen toe aan onze producten, maar houden we het puur en eerlijk.

  Sfeer
  Klein, knus en gezellig, Het oudste nog in takt zijnde winkeltje van Middelburg, met de originele inrichting uit 1903 waan je je in de vorige eeuw. Op en top Chocola wat je proeft, snuift en beleefd. Natuurlijk niet aan de grote winkelstraat gelegen, maar even een zijstraatje van de markt inlopen. Meer dan de moeite waard, want zeg je Middelburg, dan zeg je Chocolate Lovers.

  Bijzonderheden
  Chocolate Lovers is zo bijzonder dat we er Stichting voor zetten. Deze winkel en productie wordt gerund door uitsluitend vrijwilligers. Dus niet alleen 100% handwerk, ook 100% vrijwillig. Alle opbrengsten uit de winkel gebruiken we om gezinnen met langdurig zieke kindjes mooie momenten aan te bieden, hospice bewoners te verwennen met Chocolade, bewoners van verzorgingshuizen jaarlijks verwennen met Bonbons, kinderen in de Ziekenhuizen voor Pasen en Sinterklaas verwennen met Chocolade en we vervullen laatste wensen voor terminale jongeren. Bij ons geen Subsidies, salarissen en bonussen. Maar wil jij Stichting Chocolate Lovers ondersteunen, koop dan je lekkere Chocolade bij ons. Chocolade is een heel mooi product en kent vele mogelijkheden, Maar is tegelijk ook breekbaar, net zoals het leven. Laten we er daarom maar lekker van genieten.

  Merken
  Wij werken uitsluitend met de verfijnde chocolade van Callebaut en Cacao Barry. Doordat we alles zelf maken hebben we goed zicht op de kwaliteitseisen die we stellen.