EnglishNederlands

De Gestreepte Koe
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum de gestreepte koe
 • winkelen bussum de gestreepte koe
 • winkelen bussum de gestreepte koe
 • winkelen bussum de gestreepte koe
  Assortiment
  Speelgoedzaak De Gestreepte Koe is hét adresje voor houten speelgoed. Van houten treinbanen, garages en blokkenwagens tot poppenwagens, keukentjes, winkeltjes en alle toebehoren. Je vindt het hier overzichtelijk bij elkaar. De Gestreepte Koe heeft ook een babyhoek met cadeautjes voor de pasgeborenen. Je kunt zelfs een heel kraampakket samenstellen in een mooie mand of leuk koffertje. Men helpt je graag een origineel pakket samen te stellen!

  Kenmerken
  De winkel is heel populair bij ouders met jonge kinderen. Daarnaast komen hier ook veel oma's en opa's die hun kleinkinderen graag verwennen met iets leuks, waarmee zij zelf ook affiniteit hebben. Het assortiment is erg breed en alles ligt goed in de smaak. Toch is er één soort artikel dat er met kop en schouders bovenuit steekt: de Mentari treinbanen en uitbreidingen. Het merk ligt leuk in prijs en er is een heel grote verscheidenheid aan (ophaal)bruggen, remises, stations, overgangen enz. Ook de houten speeldoosjes verkopen erg goed.

  Sfeer
  De sfeer is gezellig en gemoedelijk. Er is genoeg tijd en aandacht voor elke klant, maar als je liever zelf wat rondsnuffelt, kan dat natuurlijk ook. De winkel is heel kindvriendelijk. Kinderen mogen hier met de uitgestalde keukens, poppenwagens en treinbaan spelen. Geen stress voor de ouders dus. Ook leuk: alle aankopen worden mooi ingepakt en voorzien van een feestelijke strik.

  Bijzonderheden
  De Kapelstraat is een vrij kleine, gezellige winkelstraat met alleen maar zelfstandige ondernemers. Dat levert een verrassend aanbod aan originele winkels op. Iedereen kent elkaar hier, en alle krachten worden dan ook gebundeld tijdens de gezamenlijke festiviteiten die een paar keer per jaar worden georganiseerd.

  Merken
  Mentari, Pintoy, Heimess, Goki Simply for Kids, Kapla, Jumbo, Woody, Charl's toys, van Bueren, Kidkraft, Bigjigs, Nijntje, Woezel en Pip. Babykleding: Sanetta, Turf's World, Kiezeltje, Born to be Famous, Tumble 'n Dry, Z8 en Claesens's.