EnglishNederlands

de Wolky Shop
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht de wolky shop
 • winkelen utrecht de wolky shop
 • winkelen utrecht de wolky shop
 • winkelen utrecht de wolky shop
 • winkelen utrecht de wolky shop
  Assortiment
  Zeer afwisselende collectie schoenen, sandalen, muilen, slippertjes. 's Zomers en 's winters veel soorten instappers, boots en laarzen.

  Kenmerken
  Dit is de pilot store van Wolky! Wolky hecht veel waarde aan het contact met de consumentenmarkt: weten wat er bij de klanten leeft, wat hun wensen zijn. Vaak worden in deze pilot store nieuwe types schoenen en sandalen uitgeprobeerd. Verder draait alles om loopcomfort: probleemloos lopen en werken zonder pijnlijke voeten, daar gaat het om. In alle schoenen zitten voetbedden, die men desgewenst kan vervangen door een correctiezooltje.

  Sfeer
  Erg kleurrijk. De modellen zijn er in (gemiddeld) vijf kleuren en worden neergezet in verschillende maten, zodat u uw eigen gang kunt gaan. Maar er is altijd een verkoopster in de buurt. In deze zaak praten klanten vaak met elkaar over wat bij wie leuk staat. Soms worden er hele kledingsessies gehouden om te kijken wat het best bij welke schoenen past. Andere winkeliers zijn welkom om rond te kijken en ideeën op te doen.

  Achtergrond
  Onder de klantenkring zijn veel Amerikanen, Canadezen, Duitsers, met name door de kleurrijke collectie. Doordat men geen hoge hakken en schoenen met spitse neuzen verkoopt, komen er ook veel klanten uit Zuid-Europa. Vaak gaat er een wereld voor ze open als ze op Wolky lopen: ‘zo lekker kan lopen zijn!’

  Bijzonderheden
  Wolky heeft als motto: ‘Mensen moeten niet kopen, ze mógen kopen’.

  Merken
  Wolky