EnglishNederlands

Dekker Antiquairs
Amsterdam, Spiegelkwartier

 • winkelen amsterdam dekker antiquairs
 • winkelen amsterdam dekker antiquairs
  Assortiment
  Het assortiment bestaat uit klein Nederlands gebruikszilver en étagère zilver, antieke en gesigneerde sieraden, object de vertu en antieke zakhorloges.

  Kenmerken
  Dekker Antiquairs voert een uniek assortiment. De goederen kunnen niet besteld worden. Ze zijn afhankelijk van het aanbod, uit erfenissen, maar ook uit particuliere verzamelingen. Het assortiment antieke horloges is zeer uitgebreid en nauwelijks te vinden in Nederland. Veel verzamelaars en liefhebbers weten de weg naar Dekker dan ook snel te vinden.

  Sfeer
  De sfeer in de zaak is ouderwets. Het is een gezellige winkel waar je kunt genieten van allemaal mooie dingen die in deze tijd niet gebruikelijk zijn. Alle stukken hebben een verhaal. Vaak gaat het om cultureel erfgoed.

  Bijzonderheden
  Het is ook mogelijk artikelen te laten taxeren.

  Achtergrond
  De zaak bestaat al sinds 1938 en is opgezet door de ouders van eigenaresse Ron Verburg-Dekker, wier vader klokken- en horlogemaker was. Later nam zij samen met haar man Dick Verburg de winkel over.  Merken
  Patek Philippe, Breguet,IWC, Jaeger Le Coultre, Cartier, Fouquet, Masriera, Fontenay,V.C.& A, Wiese, Boucheron, Tiffany, L.Gautrait, Van Geffen, Van Strant, Bonebakker, Van Kempen & Begeer.